Eugen Manaila - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

LUPTATOR RANIT - Eugen Manaila

597 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii

 

„Când eram în căruțul cu rotile am zis: băi, tu trebuie să te ridici în picioare!”

În 2010 Eugen s-a născut pentru a doua oară. În Afganistan patrula într-un HMMWV, alături de colegii lui. Era a doua misiune a soldatului nostru în zona Qalat, din sudul ţării. Puţin după ora 6 dimineaţa, coloana a fost atacată. Vehiculul a sărit în aer si a urmat un schimb de focuri. Eugen Mănăilă a fost grav rănit.

„Acel rău simți că te înconjoară. Când s-a lăsat liniștea am simțit că-s fulgerat. Toată zona de coloană vertebrală până sus în creier. Mi-am dat seama că sunt rănit”, așa ținte minte Eugen Mănăilă atacul.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Primul antrenament oficial pentru Echipa Invictus la Crossfit Groove

INVICTUS "Pentru-al meu suflet nesupus,Ii multumesc, de-o fi, vreunui zeu !Sunt de-al meu crez eu singur dus, Sunt capitanul sufletului meu !" Traducere dupa William Ernest Henley Cu ocazia Zilei U

8 Donatii

Invictus workout la CrossFit Groove
24 Jan 2015
22 Jan 2015
mult succes!
20 Jan 2015
19 Jan 2015
19 Jan 2015
am prieteni care au fost in afganistan sau irak, am avut un bunic care a fost ranit pe front, tot respectul pentru determinarea de care dati dovada - mult succes la Invictus.
16 Jan 2015
16 Jan 2015
Pentru că putem, pentru că "SACRIFICIUL IMPUNE RESPECT".
15 Jan 2015