Echipa Craiova

 

Echipa Craiova Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
1,050 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

"Nu putem sa fim toti eroi pentru ca cineva trebuie sa stea la curba si sa aplaude cand trec eroii" .– Will Rogers

Alergam pentru ca ne place si pentru asta dorim sa stangem fonduri pentru a trimite un 'Erou' de-al nostru la editia viitoare a Jocurilor Paralimpice Invictus !
 - cu Cristian EnescuIonut CiocanDurau IonutGhenea AdrianBusca MariusPaul Brabiescu CalinescuVlad Diaconescu şi Mihai Ionita la Parcul Nicolae Romanescu.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decembrie este ziua nației noastre, în care trebuie să avem țeluri comune, în care trebuie să unim, nu să excludem, să ne gândim - cel puțin - unii la alții și să dăruim atât spirit, cât ș

 

7 Donații

Pentru ca se poate!
28 Nov 2014
HAI CRAIOVA! HAI ROMANIA!
28 Nov 2014
alerg si donez
27 Nov 2014
27 Nov 2014