Echipa Brasov - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Echipa Brasov

1,330 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

text


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Uniți alergăm de Ziua Națională!

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decem

2 Donatii

Va contactez in urma vizionarii unui reportaj despre proiectul INVICTUS organizat de asociatia dumneavoastra. M-a impresionat povestea soldatului ranit care se antreneaza acum pt competitiile paralimice. Imi dau seama ca drumul e lung si greu in fata, dar observ ca are dedicarea necesara in ciuda dificultatiilor, iar asta m-a inspira. As dori va rog sa ajut acest devotament contribuind financiar, astfel sa marim sansele de succes, dar sa si redam increderea in acesti oameni care sunt dispusi sa sacrifice ce au mai de pret pt noi.
27 Dec 2014
Impreuna putem reusi, important e ca fiecare sa faca un gest cat de mic.
28 Nov 2014