Echipa Ploiesti

 

Echipa Ploiesti Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

ECHIPA PLOIEȘTI POATE să alerge în INVICTUS România pentru a susține cel puțin un militar rănit în teatrele de operații să participe la următoarea ediție a Jocurilor Invictus.

Dorim sa redăm luptatorilor nostri raniti in Teatrele de Operatii, încrederea ca fac parte din cei mai buni luptatori ai lumii și că POT să se ridice la nivelul oricărui alt militar al statelor partenere.

Cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI echipa compusă din Lt.Neagoe Florentin, Plt.adj.Luca Clementin și Cap.Roșu Stelian va alerga pe traseul Ploiești-Breaza-Sinaia-Brașov pentru a susține această cauză!

Fii și TU alături de noi!

Pentru ca sacrificiul impune respect ! Pentru ca putem !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decembrie este ziua nației noastre, în care trebuie să avem țeluri comune, în care trebuie să unim, nu să excludem, să ne gândim - cel puțin - unii la alții și să dăruim atât spirit, cât ș

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!