Echipa Bucuresti

 

Echipa Bucuresti Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
550 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Este o singura zi in care sperantele romanilor nu se indreapta spre Bucuresti. De 1 Decembrie, Bucurestiul alearga spre Alba ! "Spre Mecca noastra ! " asa cum spunea poetul Adrian Paunescu.

Sustineti efortul echipei Bucuresti prin donatii; numai unindu-ne eforturile putem trimite cel putin un luptator ranit in Afghanistan sau Irak la editia viitoare a Jocurilor Paralimpice Invictus !

Invictus ! Pentru ca putem ! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decembrie este ziua nației noastre, în care trebuie să avem țeluri comune, în care trebuie să unim, nu să excludem, să ne gândim - cel puțin - unii la alții și să dăruim atât spirit, cât ș

 

3 Donații

Din partea celor care s-au antrenat astazi in Bucuresti. succes!
01 Dec 2014
Succes!
01 Dec 2014
Succes !
25 Nov 2014