Echipa Sibiu - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Echipa Sibiu

215 RON Donatii stranse
43% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Ceea ce s-a întâmplat în aceea zi de 1 Decembrie la Alba Iulia a fost unitatea naţională deplină.Marea Românie Unită, un vis şi un ideal implinit al conştiinţei şi al sufletului românesc. Cum altfel putem sa sarbatorim aceasta aniversare decat prin sacrificiu. Alergam de 1 Decembrie. Fiti alaturi de noi si sutineti-ne pentru a trimite cel putin un militar ranit la editia viitoare a jocurilor INVICTUS. Echipa Sibiu si Echipa Alba Iulia va sunt recunoscatoare! Doneaza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Uniți alergăm de Ziua Națională!

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decem

1 Donatii

Succes!
04 Dec 2014