Florentin Neagoe - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Florentin Neagoe / Echipa Ploiesti

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

Mă numesc Florentin Neagoe, sunt militar în Armata României iar pe 11 noiembrie POT să alerg în particip la Triatlonul de Toamna I am I-MAN, pentru a susţine cel puţin un militar rănit în teatrele de operaţiisă participe la următoarea ediţie a Jocurilor Invictus.

Am acceptat această provocare din dorinţa de a demonstra că toate antrenamentele mele din toţi aceşti ani n-au fost în zadar. Acum am într-adevăr o motivaţie, o cauză nobilă pe care să o susţin, iar singurul premiu pe care îl voi câştiga va fi satisfacţia că şi luptătorii nosştri români vor avea ocazia să demonstreze că POT să se ridice la nivelul oricărui al militar al statelor partenere.

Acum poţi susţine şi tu cauza pentru care al ales să alerg! Mulţumesc!

Pentru că sacrificiul impune respect! Pentru că putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Triatlonul de Toamna Invictus ...I AM I-MAN !

11 noiembrie 2014 este prima zi dedicata veteranilor din teatre de operatii. Grupul Invictus Romania sarbatoreste aceasta zi printr-un eveniment in premiera. Triatlonul de Toamna Invictus ...I AM I-MA

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!