Gabriel Ion - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Ion Gabriel / Echipa Curtea de Arges

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Ori de câte ori România strigă catalogul, ei raspund “Ordonați!”. Misiunea lor e mai presus de orice ... familie, prieteni, obiceiuri... Acolo unde merg ei, singurul drum este “tot înainte”.De fiecare dată când răspund “Ordonați!”, ei știu ca poate nu își vor mai îmbrățișa familiile niciodată, că poate vor trebui să arunce bicicleta când se întorc acasă și tot la fel de bine știu că toate visele, toate speranțele pot rămâne doar amintiri.
Dar totuși fac asta, totuși se oferă voluntari, pentru mine, pentru tine, pentru copii noștri, pentru pace.
Pentru ei, misiunea nu s-a terminat încă, misiunea trebuie indeplinită până la capăt, România are nevoie de ei la jocurile INVICTUS. Și noi, camarazii lor avem nevoie de ei să meargă acolo și să învingă din nou !
Voi participa la Triatlonul de toamna I am I-MAN, pentru că îmi iubesc țara. Pentru camarazii mei de arme. Pentru că sacrificiul impune respect! Pentru că putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Triatlonul de Toamna Invictus ...I AM I-MAN !

11 noiembrie 2014 este prima zi dedicata veteranilor din teatre de operatii. Grupul Invictus Romania sarbatoreste aceasta zi printr-un eveniment in premiera. Triatlonul de Toamna Invictus ...I AM I-MA

1 Donatii

Keep up the good work!!
10 Nov 2014