Razvan Ene / Echipa Bucuresti

 

Ene Razvan Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

35% Complete
175 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Am alergat primul triatlon in Septembrie 2014, a fost o cursa grea in care am trecut prin momente dificile, nu mi-a fost ușor sa o termin, insa alături de mine au fost cei dragi care m-au ajutat sa o depășesc cu bine.
Pe 11 Noiembrie, de ziua veteranilor de război, o sa alerg din nou triatlonul, insa de aceasta data pentru o cauza nobila, vreau ca un militar roman rănit in teatrele de Operații sa participe la jocurile paralimpice militare Invictus, iar de aceasta data am nevoie de ajutorul vostru. Susțineți-ma sa alerg 10 km, sa pedalez 40 km si sa înot 1,5 km, donand pe pagina mea de fundraising si împreuna vom reusi.
Pentru ca putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

11 noiembrie 2014 este prima zi dedicata veteranilor din teatre de operatii. Grupul Invictus Romania sarbatoreste aceasta zi printr-un eveniment in premiera. Triatlonul de Toamna Invictus ...I AM I-MAN ! Puteti sustine efortul oamenilor care vor inota 1,5 km , vor alerga 21km si vor pedala 40 km prin donatiile voastre care vor contribui la trimiterea unui luptator ranit in Afghanistan sau Irak la

 

4 Donații

Bafta!
11 Nov 2014
Mult succes!
10 Nov 2014
Sanatate si bafta
09 Nov 2014
bravo razvane
08 Nov 2014