Dragos Paunescu - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Dragos Paunescu / Echipa Bucuresti

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

Salut! Sunt Dragoș Păunescu și pe 19 octombrie alerg în ștafeta INVICTUS România pentru că e Datoria noastră să demonstram că nu le uităm Sacrificiul și suntem solidari cu Veteranii nostrii. Împreună Putem arăta Respectul pe care acesti Eroi îl merită, Respectul militarilor și Respectul societății.
Chiar dacă nu vom fi niciodată destul de recunoscători față de pământul care ne-a dat totul și față cei care s-au jerfit pentru interesele țării, le putem dovedi coeziunea și determinarea noastră urmând sfaturile lui Constantin Brâncuși: „Nu-ți pierde curajul, nu-ți fie teamă de nimic... Vei izbândi! Să crezi ca un zeu, să poruncești ca un rege, să muncești ca un rob!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi or

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!