Alin Laslo / Echipa Alba

 

Alin Laslo Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

36% Complete
180 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României.

25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei.

Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbători ca toţi ceilalţi militari ai Armatei României, prin participarea la ceremonialurile din unităţile şi din garnizoanele în care sunt dislocaţi.

AM ALES ALTFEL !

Deşi noi militarii suntem uniţi spiritual în această zi, comemorând sacrificiul veteranilor nostri, nu putem sa nu ne gandim ce bine ar fi dacă am putea să ne simţim unul pe altul, umăr lângă umar, exact ca în luptă.

Pe 25 octombrie 2014, Gl(r). Dragnea si lt. Marinescu, amândoi veterani, deşi la 60 de ani diferenţă, vor sta umăr la umăr pentru a primi ștafeta veteranilor adusă în alergare 800 km de la București la Carei.

De ce? Pentru că Romania înca luptă ! Pentru că sacrificiul impune respect ! Pentru că putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

3 Donații

Tot respectul.
24 Oct 2014
Respect veteranilor
24 Oct 2014
20 Oct 2014