Cristian Andrusco / Echipa Banat

 

Cristi Andrusco Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

42% Complete
210 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Ma numesc ANDRUSCO LAURENTIU CRISTIAN si vreau sa iti propun o implicare intr-un proiect maret si un indemn la rezistenta si demnitate.

Scopul proiectului este de a finanta participarea unui reprezentant sau mai multi din ROMANIA, la INVICTUS GAMES, jocurile paralimpice organizate in Londra . Participantii sunt militari cu dizabilitati cauzate de ranirea in zonele de conflict din intreaga lume.

Concret, o echipa din Batalionul 32 infanterie MIRCEA din TIMISOARA va alerga cu ocazia zilei de 25 Octombrie- Ziua Armatei, la  Stafeta Veteranilor cu misiunea de a purta steagul Romaniei intre Sibiu si Alba Iulia, in drumul acesteia din Bucuresti pana in Carei.

Invatam astfel, ca sacrificiul impune respect si dezvolta un sentiment crestin numit dragoste. Primul pas il vom face noi, TU,citeste poezia INVICTUS, de William Ernest Menley si vei decide daca vrei sa NE AJUTI. AI OCAZIA SA FII ALATURI DE APROAPELE TAU ! ITI MULTUMIM!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

5 Donații

Bravo Cristi! Ati facut o treaba extraordinara si toti colegii ar trebui sa fie mandrii de tot ceea ce ati facut.
26 Oct 2014
23 Oct 2014
Succes !!!
23 Oct 2014
21 Oct 2014
Sanatate
19 Oct 2014