Voicu Laurentiu (Sarpele) / Echipa Cluj

 

Laurentiu Voicu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Laurenţiu Voicu 45 ani - atunci când mi s-a spus că nu mai pot să ţin pasul cu generaţia tânără, s-a trezit în mine nevoia de a-mi demonstra că nu e adevărat. Am decis să particip la un maraton, cei drept fără prea multă pregătire (un coleg spunea că sunt inconştient) şi mi-am atins ţelul- am trecut linia de sosire şi am primit şi medalia. M-am decis să mă antrenez în continuare şi a început să îmi placă să alerg. Am ales să mă alătur proiectului "Ştafeta veteranilor" Pentru ca sacrificiul impune respect ! PENTRU CA PUTEM !    "Poate nu pot ţine pasul dar vă suflu în ceafă"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

7 Donații

Sustin initiativa INVICTUS ROMANIA ! PENTRU CA PUTEM ! SACRIFICIUL IMPUNE RESPECT !
28 Oct 2014
26 Oct 2014
Familia te susţine şi e alături de tine. O să încercăm să alergăm alături de tine o porţiune din distanţa pe care o ai de parcurs.
22 Oct 2014
Multă baftă, tati !!!
22 Oct 2014
Clujul sustine STAFETA VETERANILOR. Suntem alaturi de colegii nostri. Un camarad de-al nostru va participa la jocurile INVICTUS 2014. Pentru ca SACRIFICIUL IMPUNE RESPECT! Pentru ca putem.
22 Oct 2014
Bafta
17 Oct 2014
Felicitări
17 Oct 2014