George Dumitrascu / Echipa Brasov

 

George Dumitrascu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

De multe ori oamenii când mă văd la antrenamente alergând se uita ciudat si lung. Unii ma privesc ca un simplu pierde vreme, alții mă apreciază, dar cei mai mulți doar mă privesc. A alerga, pe lângă un mod de viață sănătos, implică atingerea și depășirea unor limite, dureri și gânduri care își impun să te oprești din alergat. Acestea sunt bariere psihice pe care oricine le poate depăsi. Deci, pentru fiecare dintre noi e valabilă vorba ,,Nu există NU POT"!

   Sunt Dumitrașcu George și practic un sport ce implică nu doar alergare, ci și capabilitatea de a-ți gândi și planifica propriul traseu pe un teren accidentat și neamenajat. Mai pe scurt orientare sau șahul alergării în pădure. Am ales să alerg la această ștafetă pentru cel puțin un reprezentant la Jocurile Invictus și în cinstea celor ce s-au sacrificat pentru pace.     Pentru că și eu reprezint țara oricând cu plăcere! Pentru ca sacrificiul impune respect ! PENTRU CA PUTEM !

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!