Cristi Stancu / Echipa Curtea de Arges

 

Cristi Stancu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

2% Complete
10 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Cand plecam nu spunem nimanui ca ne gandim la faptul ca este posibil sa nu ne mai intoarcem. Totusi, de fiecare data raspundem prezent, cand tara ne solicita. Asa au facut si colegii nostri care, in aceste momente, au nevoie sa ne simta aproape. Sacrificiul lor impune respect si trebuie sa ne uneasca in dorinta de a face mai bine. Pentru ca impreuna suntem mai puternici! Pentru ca putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

1 Donații

Te susțin Cristy
18 Oct 2014