Nicu Coman / Echipa Brasov

 

Nicu Coman Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Alergatul. Este dureros, plictisitor si istovitor. Deci, de ce atatia oameni alearga?
 
Unii alergau sa vaneze, altii sa-si scape viata, unii sa-si apere patria, altii sa scape de stres, unii sa slabeasca iar altii... ei  bine, acesti altii, fug ca sa se intalneasca cu durerea si neputinta si sa le biruie.
 
Sunt Nicu Coman si fac parte din categoria celor care biruie! Ne sta in putere sa fim biruitori.
 
Am ales sa alerg la Stafeta Invictus Romania pentru a ajuta cel putin un compatriot de-al nostru sa ajunga la Jocurile Invictus . Respect !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!