Cosmin Cuceanu / Echipa Curtea de Arges

 

Cosmin Cuceanu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

2% Complete
10 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Am râs împreună, am mâncat împreună, am dormit între aceleași ziduri de pământ împreună, am luptat tot împreună, am fost ca o familie, am fost ca frații. Nu pot să nu iau atitudine acum când frații mei au nevoie de mine. O să alerg și eu pentru a doua familie a mea, o să alerg în ștafeta București-Carei pentru ca un luptator rănit să poată merge la următoarele jocuri INVICTUS.
Pentru că sacrificiul impune respect!Pentru că putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

1 Donații

Go go Cosmine
22 Oct 2014