Robert Hajnal / Echipa Brasov

 

Robert Hajnal Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
660 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Eu sunt Lt. Hajnal Robert și-mi place să alerg.

Între 19-25 Octombrie, alături de alte 34 de cadre militare, vom alerga într-o ștafetă de la București la Carei pentru ca 2 camarazi răniți în Irak și Afganistan să participe la următoarea ediție a jocurilor Invictus.

În ultimul timp (2-3 ani) alergarea a fost „zeul” la care m-am închinat.

Alergarea a ajuns lucrul ce știu să-l fac cel mai bine. Acum, e ceea ce mă definește. E „capodopera” mea. Alerg pentru această cauză pentru că nu știu să pictez. Dacă aș picta mi-aș vinde tablourile, dacă aș avea voce și ureche muzicală mi le-aș folosi pentru a aduna fonduri dar nu sunt.

Am ales să alerg pentru cauză căci asta știu să fac cel mai bine.

De ce invictus?

Ne propunem să adunăm fonduri pentru ca 2 reprezentanți ai țării noastre să participe la Jocurile Invictus.

Unul dintre viitori participanți la aceste jocuri este Lt. Marinescu Alin. Acum 5 ani, Alin, mi-a fost coleg de cameră în primul an de Academie. El a avut ghinionul să fie rănit în Afganistan. În urma accidentului a rămas fără o mână. Trist.

Susțin cauza alergând. Pentru că alergarea ne învață cum să privim înainte. Particip pentru că fiecare stâng pus în fața dreptului e adevăratul „pas înainte”. Pentur că alergarea a devenit „pasul înainte”, pentru că, momentan, e modalitatea mea de exprimare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

9 Donații

pentru ca imi plac oamenii cu suflet bun
23 Oct 2014
22 Oct 2014
21 Oct 2014
Multa bafta !
21 Oct 2014
Felicitari si mult succes baietilor. Oana si Gaby
20 Oct 2014
50 RON
pentru că fiecare stâng pus în fața dreptului e adevăratul „pas înainte”...
20 Oct 2014
20 Oct 2014
Bravo Robert! Succes Alin!
20 Oct 2014
20 Oct 2014