Alin Petric / Echipa Brasov

 

Alin Petric Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

"Cand te opresti sa alergi dupa lucrurile bune, dai sansa lucrurilor gresite sa te gaseasca" 
Ma numesc Petric Alin, am 27 de ani si alerg de placere. Alergarea regleaza metabolismul, previne depresia, produce cresteri de endorfine , adica ne face mai FERICITI  .Pe langa multitudinea de beneficii pe care la produce alergarea , macar pentru FERICIRE pe gratis ar trebui sa alergam cu totii.

Am ales sa alerg la Stafeta Invictus Romania pentru a ajuta cel putin un compatriot de-al nostru sa ajunga la Jocurile Invictus . Respect !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!