Antonia Mariș / Echipa Bucuresti

 

Antonia Maris Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
730 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
16
Donații

Numele meu este Antonia MARIŞ; alergarea pentru mine este un stil de viaţă- când însă poţi aduce un plus în viaţa cuiva prin mişcare lucrurile devin armonioase. Contribuiţi la proiectul Invictus Romania cu un zâmbet sau donați pentru a trimite cel puțin un luptător rănit la ediția viitoare a Jocurilor Invictus. Multumesc!

„Este atletul de cursă lungă, solitar. Galopează consultându-şi din când în când cronometrul de la gât. Tabieturi de vechi alergător. Niciodată mulţumit, măreşte ritmul. Gândul însă îl depăşeşte cu mult. E mult înaintea lui. E poate ca o altă lume, o lume a lui, o lume de nuanţe, unde există doar mulţumirea de sine, ambiţia, dorinţa spre înalt. și încrederea în abisul nedesluşit... Păşeşte înghiţind kilometri, ca o pasăre ce îşi propune să zboare peste continente inexistente încă... Cert este că atletul nu aleargă după glorie, renume, medalii sau titluri. Fuge pentru stăpânirea propriei dorinţe ca un scriitor care nu se poate opri din scris şi îşi reciteşte mereu creaţiile. Goneşte pentru iubirea de sănătate, pentru împlinirea sufletească. Recompensele cele mai mari le are în propriul gând.
Aleargă şi pare să nu se mai oprească; gândeşte departe, la iubire şi fericire, gândeşte - iar pasul încearcă să ţină ritmul. Tainicul vorbeşte ca unui duh, un duh al alergării, un duh ce îşi caută liniştea în lacrimile încercării. Încearcă să simtă fiecare pas, fiecare respiraţie, fiecare bătaie a inimii. Dacă umbrele ar rămâne mereu conturate pe pământ, atunci ambiţia ar umbri pământul cu lumina paşilor săi.... Atletul universal ce simte atunci când aleargă...." (Antonia MARIȘ- Poveste)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

16 Donații

16 Oct 2014
Succes!
15 Oct 2014
15 Oct 2014
15 Oct 2014
15 Oct 2014
15 Oct 2014
15 Oct 2014
Pentru un scop nobil ce poate schimba vieti.
15 Oct 2014
Bafta!
15 Oct 2014
mult succes în ceea ce faci.
15 Oct 2014
14 Oct 2014
14 Oct 2014
14 Oct 2014