Minel Chescu / Echipa Bucuresti

 

Minel Chescu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Sunt Cheşcu Minel şi alerg pentru ca pot. Eu n-am pierdut nimic, alţii au pierdut; au însă puterea să continue şi chiar să dovedească că sunt mai buni ca înainte. De ce alerg în INVICTUS România? Pentru a-l trimite pe Şerban Laurenţiu să ne reprezinte la ediţia viitoare a Jocurilor Invictus! Pentru că sacrificiul impune respect! Pentru că putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

2 Donații

15 Oct 2014
Sunt alaturi de cei care reprezinta Romania.
14 Oct 2014