Adrian Dogaru - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Adrian Dogaru / Echipa Curtea de Arges

210 RON Donatii stranse
42% Complete
500 RON Target
4 Donatii

 

Un răsărit impecabil. Curat. Frumos. Nimic nu anunța răul ce era să vină. După 12 ore de misiune , am aflat ce nu credeam că o să aflu pe durata întregii misiuni. Pierdusem un camarad. A fost cumplit. Prin aceasta initiativa cautam să fim mai aproape de cei care luptă cu amintirile fatidice. Luptatorii nostri raniti au nevoie sa fie acolo unde pot dovedi ca sunt la fel de buni ca oricare alti luptatori. Pentru ca sacrificiul impune respect ! Pentru ca putem !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi or

4 Donatii

22 Oct 2014
Susţin INVICTUS România
20 Oct 2014
Multu succes !
18 Oct 2014
pentru invictus
16 Oct 2014