Alexandru C Razasanu - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Fii o parte din steagul nostru la Jocurile Invictus

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii

 

Eu sunt Alexandru C. Razasanu iar in timpul liber alerg. De ce imi place sa alerg?Pentru ca prin intermediul acestei ''nebunii'' ma linistesc si totodata autodepasesc. Am realizat ca nu exista un ziduri prin care nu pot trece, ci doar ziduri pe care le consolidez prin neincrederea fata de lucrul pe care doresc sa il indeplinesc;pentru ca neincrederea a disparut odata cu alergarea. De ce sustin proiectele Invictus?

"Dar dac-ar veni vreun blestem/Carpaţii şi fraţii sări-vor ca unul/Urmând comandantul suprem". Acum e timpul sa ne ajutam fratii( militarii raniti in teatrele de operatii), sa poata reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice Invictus! Pentru ca romanii sunt niste luptatori indiferent de stare. Haideti sa ii sustinem pe cei ce s-au sacrificat pentru Romania si ale sale valori!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Jocurile Paralimpice Invictus ~ 2016

A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista - Florida. Jocurile Invictus sunt dedica

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!