Marcella Dragan - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Fii o parte din steagul nostru la Jocurile Invictus

53 RON Donatii stranse
5.3% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii

 

Am întâlnit pentru prima dată grupul de voluntari Invictus pe 1 Decembrie 2014, la Stele pentru Veterani, când am însoțit, în calitate de jurnalist, echipa vânătorilor de munte din Batalionul 17 Dragoș Vodă, în alergarea lor din Vatra Dornei, peste Pasul Tihuța, până în Bistrița. M-au impresionat prin pasiunea, entuziasmul și determinarea de a a-și duce misiunea la bun sfârșit și de a lupta pentru cauza în care cred. O cauză pe care am apreciat-o pentru ca atrage atenția asupra veteranilor din conflictele recente, și pe care am simțit-o ca pe una care oferă speranță, nu doar militarilor care vor participa la Jocurile Invictus 2016, ci și celorlalți militari răniți, care aduce împreună civili și militari pentru a veni în sprijinul celor care își pun viața în slujba patriei și a noastră. Tot atunci, pe 1 Decembrie, m-am gândit că ar fi extraordinar dacă aș putea într-o zi să port tricolorul într-o ștafetă Invictus. Încă nu îmi pot compara performanțele cu cele ale voluntarilor Invictus care aleargă de multă vreme, dar mă bazez pe încurajările lor, așa cum mă bazez și pe suportul vostru, ca împreună să putem ridica Drapelul României la Jocurile Invictus 2016.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Jocurile Paralimpice Invictus ~ 2016

A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista - Florida. Jocurile Invictus sunt dedica

2 Donatii

Daca tu nu poti, nu opri pe altul...sustine-l, atata timp cat e o cauza nobila !
19 Oct 2015
De la unchiul meu, 80+ ani, sa avem "bani de drum".
13 Sep 2015