+ Alex

 

Adi si Kiki Teodorescu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

75% Complete
375 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

 INVICTUS ! Acest îndemn are din cerbicia dacilor liberi și din opinca umilă și neostoită a lui Badea Cârțan. Te face să simți apropierea camaradului și atingerea de mulțumire a celor cărora le vom purta mereu recunoștință, eroii și veteranii României. I AM INVICTUS. ARE YOU?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Libertatea nu e gratuita! Ea a fost si este platita de eroii si veteranii nostri care au inrosit campurile de lupta; pentru ca atunci au crezut in viitorul lor, viitor care suntem noi. In 29 aprilie, civili si militari deopotriva alearga umar la umar si poarta Drapelul Romaniei spre amintirea si respectul veteranilor de ieri si de azi. Pentru ca numai impreuna putem ! Pentru ca sacrificiul impune

 

2 Donații

Anonymous

300 RON
...prietenii cauzei INVICTUS sunt peste tot...
16 Feb 2016
Onoare și glorie !
15 Jul 2015