Echipa Buzau - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Echipa Buzau

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Buzoienii și-au comemorat martirii prin ridicarea Monumentului Eroilor Revoluției din Decembrie 1989. Încercăm și noi să ne comemorăm veteranii zilelor noastre și să sărbătorim ziua națională a României făcând parte din ”Steaua României”, o stea desenată prin alergare din toate colțurile țării. Buzăul, are onoarea vineri 28.11.2014, prin militarii reprezentativi ai garnizoanei de a parcurge distanța de la Buzău la Ploiești, în încercarea de a trimite cel putin un luptator ranit in Afghanistan sau Irak la editia viitoare a Jocurilor Paralimpice Invictus. Pentru că putem! Pentru că sacrificiul impune respect!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Uniți alergăm de Ziua Națională!

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decem

1 Donatii

26 Nov 2014