Radu George / Echipa Banat

 

Radu George Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Ma numesc Radu George-Valentin, si susțin proiectul INVICTUS, si va invit si pe voi, cu mic cu mare sa luați parte la consolidarea ideei, sa facem posibil ca scopul acestui demers sa devină realitate! Fie fizic, fie moral printr-o  mica donatie, fiti alături de noi! Putem demonstra ca fiecare suntem luptători in provocările vietii. Eu revin acum in activitatea fizica , dupa o alta pauza de vreo 5-6 luni, provocată de a doua operație de ruptura de ligament incrucisat si menisc la genunchiul drept... Nu renunț, si nu voi renunța pentru ca am facut sport de cand ma stiu! Pe lângă Educatia primită de la familia mea, de mic eram încurajat sa fac mișcare! Miscarea a reprezentat pentru mine un fel de manual de evoluție, o sursa de rezolvare a tuturor problemelor... Atunci cand aveam nevoie de o soluție, plecam la alergare..."sa mai citesc o pagina din manual"... Sportul implica determinare! Determinarea înseamnă lupta! Alătura-te si tu "familiei VETERANILOR", Sa luptam împreuna sa ne trimitem reprezentanții la Jocurile INVICTUS! Pentru ca putem! Si stim ca putem, si ca o întreaga "familie" va fi recunoscătoare , gândindu-se ca ai fost acolo, alături de ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

1 Donații

Faceti o treaba extraordinara! Felicitari si respect!
22 Oct 2014