Cosmin Jian / Echipa Banat

 

Cosmin Jian Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Salut, sunt Cosmin Jian si am decis sa particip la Stafeta Veteranilor pentru a sprijinii proiectul Invictus care are ca scop finantarea participarii a cel putin unui luptator ranit in zonele de conflict la editia viitoare a jocurilor paralimpice Invictus. Voi alerga impreuna cu alti 3 colegi de la B 32 I, intre Sibiu si Alba Iulia! Fii si tu parte a acestui proiect si ajuta-ne sa trimitem un militar la jocurile Invictus! Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!