Cristina Barna / Echipa Bucuresti

 

Cristina Maria Barna Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

24% Complete
120 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Suntem diferiţi din atâtea puncte de vedere. Dar există un lucru care ne uneşte...dorinţa de a face ceva, de a schimba lucrurile în bine, de a ne face auziţi. Împreună reuşim şi vom reuşi întoteauna să clădim lucruri frumoase. Ne-am unit cu toţii... oameni ambiţioşi, suflete minunate, caractere puternice, toţi cei care vrem mai mult, care nu ne-am mulţumit niciodată cu puţin. Ne place să creăm, să visăm, să sperăm şi să trăim cu adevărat. Suntem militari! Avem înnăscută dorinţa magică de a lupta. Suntem sportivi! Suntem o echipă! Am pornit pe acest drum cu pasiune şi încredere! Împreună! pentru că putem! Pentru că sacrificiul impune respect!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

3 Donații

23 Oct 2014
RUN CRY RUN!!!!
20 Oct 2014
respecta pentru a fi respectat!
16 Oct 2014