Florin Jitaru / Echipa Brasov

 

Florin Jitaru Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

36% Complete
180 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Alergatul/jogging-ul/mersul pe jos sunt o placere pentru tine si pot fi, de asemenea, o modalitate foarte buna de a-i sprijini pe altii... o poti face si pentru o cauza buna. Ma numesc Florin, alerg de placere, pentru mentinerea sanatatii, pentru a fi mai increzator si pentru bucuria de a face miscare. Am ales sa alerg la Stafeta  Veteranilor - INVICTUS ROMANIA, pentru a fi aproape si ajuta un compatriot care ne v-a reprezenta la editia viitoare a jocurilor INVICTUS...RESPECT !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

3 Donații

22 Oct 2014
22 Oct 2014
20 Oct 2014