Laurentiu - Fii o parte din steagul nostru la Jocurile Invictus

 

Laurentiu Daniel Moga Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

44% Complete
440 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations

Maratonul Berlin 2015, Ultrabalaton 2016, X-Man Oradea 2016 sunt cateva din obiectivele urmatoare ale lui Laurentiu, un sportiv care vrea sa darame bariere si sa construiasca punti. Un OM care lupta umar la umar cu voluntarii militari pentru a trimite cel putin un luptator ranit in Afghanistan la Jocurile Paralimpice. Un INVICTUS ! Doneaza si fii o parte din tricolorul Romaniei la Jocurile Invictus !


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista - Florida. Jocurile Invictus sunt dedicate militarilor care au fost raniti pe campurile de lupta. Prin intermediul sportului, Jocurile Invictus au scopul de a-i ajuta pe soldatii raniti pe campurile de lupta sa se recupereze si sa se reabi

 

5 Donations

Succes Laurentiu!
01 Oct 2015
01 Oct 2015
Pentru oameni frumosi! Go Invictus! Go Laurentiu si mult succes pentru a-ti indeplini obiectivele!
22 Sep 2015
20 Sep 2015
Go Invictus !
19 Sep 2015