Mihaela Grigore

 

Petre (Patrick) Luca Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
575 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Transmaraton : am alergat pe Transfăgărășan la aniversarea a 40 de ani a acestuia, 40km pentru 40 de militari care și-au dat viața construindu-l. Am strâns bani și am plantat copaci în Pădurea Copiilor în memoria lor; și am întâlnit-o pe Mihaela Grigore - Lady of the forrest. Pe 29 aprilie, alerg împreună cu Mihaela Grigore pentru veteranii României de ieri și de azi. Alergăm să trimitem cel puțin un militar român la Jocurile Paralimpice Invictus ! Pentru că luptătorii noștri răniți au nevoie să fie în locul unde pot demonstra că nu sunt cu nimic mai prejos decât colegii lor din alte țări.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Libertatea nu e gratuita! Ea a fost si este platita de eroii si veteranii nostri care au inrosit campurile de lupta; pentru ca atunci au crezut in viitorul lor, viitor care suntem noi. In 29 aprilie, civili si militari deopotriva alearga umar la umar si poarta Drapelul Romaniei spre amintirea si respectul veteranilor de ieri si de azi. Pentru ca numai impreuna putem ! Pentru ca sacrificiul impune

 

6 Donații

Mult succes in continuare!
25 May 2015
28 Apr 2015
Mult succes!
28 Apr 2015
Felicitari pentru tot ce faceti!
28 Apr 2015
28 Apr 2015
100 RON
donez pentru veterani
28 Apr 2015