Victor Morris

 

Adrian Murariu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
522 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations

Victor Morris is a US veteran. He is coming to support our cause invited by Adrian Murariu. Vic and Adi will run shoulder to shoulder to show that respect for the veterans is a duty, not a choice. They are also raising funds to send at least one of our wounded warriors to the Invictus Games 2016. Because we can !


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Libertatea nu e gratuita! Ea a fost si este platita de eroii si veteranii nostri care au inrosit campurile de lupta; pentru ca atunci au crezut in viitorul lor, viitor care suntem noi. In 29 aprilie, civili si militari deopotriva alearga umar la umar si poarta Drapelul Romaniei spre amintirea si respectul veteranilor de ieri si de azi. Pentru ca numai impreuna putem ! Pentru ca sacrificiul impune

 

4 Donations

Mult succes !
01 Jun 2015
28 May 2015
150 RON
19 May 2015
27 Apr 2015