Daniel Deaconescu / Echipa Curtea de Arges

 

Daniel Deaconescu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Sunt Daniel Deaconescu și particip pe 11 noiembrie la Triatlonul de toamna I am I-Man. Pentru mine spiritul de echipă și camaraderia sunt cuvinte de lege. Pentru că și eu pot, voi alerga umăr la umăr alături de colegii mei pentru a susține participarea unui militar român la jocurile INVICTUS.
Pentru că sacrificiul impune respect! Pentru că putem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

11 noiembrie 2014 este prima zi dedicata veteranilor din teatre de operatii. Grupul Invictus Romania sarbatoreste aceasta zi printr-un eveniment in premiera. Triatlonul de Toamna Invictus ...I AM I-MAN ! Puteti sustine efortul oamenilor care vor inota 1,5 km , vor alerga 21km si vor pedala 40 km prin donatiile voastre care vor contribui la trimiterea unui luptator ranit in Afghanistan sau Irak la

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!