Sebastian Orza - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Sebastian Orza / Echipa Curtea de Arges

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare. Sebastian Orza sunt. Tanar sublocotenent, vanator de munte, devenit prin aceasta specializare reprezentant ai celor dinaintea noastra, promotori ai dragostei fata de tara si munte. Pasiunea pentru sport a venit inca de pe bancile Colegiului Militar continuandu-se apoi cu numeroasele competitii. Initial saritor si vitezoman, am reusit pe parcurs sa depasesc limitele fizice si sa ajung sa imbunatatesc alergarea cu un maxim de semi-maraton. Auzind de INVICTUS, mi s-a parut extraordinar. Stafeta este intodeauna o proba cu un scop indeplinit doar prin eforturile unei echipe. Asa cum noi toti facem parte din aceasa echipa mare a Armatei Romane. Rasplatim cu efortul nostru, alergand la INVICTUS, jertfa bravilor militari din trecutul nostru. Sunt mandru sa ma aflu printre voi. Sunt madru sa ma numar printre cei cu dorinta de a oferi sprijinul unor cauze umanitare. Asta ne difera de ceilalti. Pentru noi conteaza!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi or

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!