Florin Darjan / Echipa Zalau

 

Florin Darjan Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Sunt Florin Dârjan am 40 de ani, sunt din Zalău și sunt subofițer . Practic sport de când mă știu, am făcut mai multe sporturi dar mi-a rămas la suflet orientarea sportivă pentru că sunt un iubitor al naturii și al mișcării în natură. Alerg la INVICTUS pe 25 octombrie de Ziua Armatei Române pentru camarazii veterani de ieri sau de azi, pentru a scoate în evidență ce au făcut aceștia pentru România, alerg la INVICTUS pentru că România merită să fie reprezentată în mod onorabil la jocurile INVICTUS, alerg la INVICTUS pentru că în viața mea a mai apărut o provocare (să alerg 30 km. pe timp de noapte pentru o cauză) a mai apărut un orizont,o barieră, iar eu întotdeauna am vrut să aflu ce este dincolo de orizont, și nu mă refer doar la orizontul vizual ci la orice înseamna o limită, alerg la INVICTUS pentru că ani de zile am alergat la concursurile militar-aplicative pentru onoarea unității de ce nu aș face-o și pentru onoarea camarazilor, alerg la INVICTUS sub deviza ,,un veteran pentru veterani,, având în vedere că sunt veteran cu acte în regulă prin participarea mea la misiuni internaționale din care, prin voia lui Dumnezeu, m-am întors sănătos, alerg la INVICTUS pentru că… cred că deja am destule motive deci …,,să trecem la treabă,,. Si tu poți sprijini această cauză.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!