Raluca Irimia - Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Raluca Irimia / Echipa Sibiu

265 RON Donatii stranse
53% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Raluca Irimia, am 26 de ani, lucrez ca ofițer de comunicații si informatică și alerg în Ștafeta Bucuresti-Carei – Ștafeta Veteranilor, pentru a trimite cel puțin un luptător rănit la ediția viitoare a Jocurilor Invictus.

Fac parte din marea comunitate a MApN și pot spune că toată  viața mea este dedicată întrutotul armatei, prin prisma școliilor pe care le-am absolvit și de care o să-mi amintesc  mereu cu drag, Liceul Militar din Alba Iulia și Academia Forțelor Terestre din Sibiu.

Sunt o fată obișnuită, mulțumită de realizările atât profesionale cât și sportive, dar conștientă că întotdeauna este loc și de mai bine...

De ce am ales sa alerg? Câteodată, nici eu nu pot să-mi explic doza excesivă de energie pe care o pot avea când fac mișcare … Iubesc sportul si beneficiile lui. Alerg deoarece este o formă de relaxare pentru mine, mă eliberez de griji, de stress, de câteva kg in plus, dar cea mai mare motivație o am când pot alerga să fac un bine unui om.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi or

4 Donatii

simona barabas

75 RON
succes!
23 Oct 2014

Cursul avansat Sibiu 2014 CiCI

50 RON
23 Oct 2014

Alexandru Tinca

40 RON
22 Oct 2014

Cursul avansat Sibiu CICI 2014

100 RON
Martin Luther King spunea că “cea mai stăruitoare şi urgentă întrebare a vieţii este: ce faci tu pentru ceilalţi?” Cursul avansat de la CICI Sibiu iti tine pumnii si iti ureaza succes in ceea ce faci tu pentru ceilalti.
18 Oct 2014