Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Maratonul Veteranilor

Dată: 29 April 2015
Libertatea nu e gratuita! Ea a fost si este platita de eroii si veteranii nostri care au inrosit campurile de lupta; pentru ca atunci au crezut in vii
[ Show more ]

14

Galantomi:

22

Donații:

2,678 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Libertatea nu e gratuita! Ea a fost si este platita de eroii si veteranii nostri care au inrosit campurile de lupta; pentru ca atunci au crezut in viitorul lor, viitor care suntem noi. In 29 aprilie, civili si militari deopotriva alearga umar la umar si poarta Drapelul Romaniei spre amintirea si respectul veteranilor de ieri si de azi. Pentru ca numai impreuna putem ! Pentru ca sacrificiul impune respect ! Go Invictus !  

Tipul evenimentului
Alergare - Semimaraton de grup  

Scop 
Sustinerea si promovarea Zilei Veteranilor 29 aprilie. Strangerea de fonduri pentru a trimite cel putin un luptator ranit in Afghanistan sau Irak la editia viitoare a Jocurilor Paralimpice Invictus.  

Participanti 
15 voluntari invictus si 15 prieteni civili invitati  

Loc  
Bucuresti Cimitirul Eroilor Ghencea - Memorialul Eroilor Neamului Parcul Carol - Monumentul Eroilor Cazuti in Teatre de Operatii Parcul Tineretului - Monumentul Aviatorilor - Arcul de Triumf - Monumentul Eroilor Universitatea Nationala de Aparare.  

Data 
29.04.2015 09.00-12.00