Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Ștafeta Bucuresti - Carei . Stafeta Veteranilor

Date: 25 October 2014
Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia
[ Show more ]

48

Supporters:

340

Donations:

16,027 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României.

25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei.

Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbători ca toţi ceilalţi militari ai Armatei României, prin participarea la ceremonialurile din unităţile şi din garnizoanele în care sunt dislocaţi.

AM ALES ALTFEL !

Deşi noi militarii suntem uniţi spiritual în această zi, comemorând sacrificiul veteranilor nostri, nu putem sa nu ne gandim ce bine ar fi dacă am putea să ne simţim unul pe altul, umăr lângă umar, exact ca în luptă.

Pe 25 octombrie 2014, Gl(r). Dragnea si lt. Marinescu, amândoi veterani, deşi la 60 de ani diferenţă, vor sta umăr la umăr pentru a primi ștafeta veteranilor adusă în alergare 800 km de la București la Carei.

De ce? Pentru că Romania înca luptă ! Pentru că sacrificiul impune respect ! Pentru că putem!

 

 

Eveniment sprijinit de Adina Echipamente Militare . Multumim !