Luptator Ranit - Costi Slaniceanu

 

Costi Slaniceanu Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
757 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Ce nu te doboara te face mai puternic ! Chiar daca treci prin momente grele trebuie sa fii mereu cu fruntea sus si cu speranta ca vei trece peste.

Costi Slaniceanu a fost ranit grav in Afghanistan, intr-o explozie in care si-a pierdut viata un coleg al sau si au fost raniti alti doi camarazi. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

INVICTUS "Pentru-al meu suflet nesupus,Ii multumesc, de-o fi, vreunui zeu !Sunt de-al meu crez eu singur dus, Sunt capitanul sufletului meu !" Traducere dupa William Ernest Henley Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor - 24 Ianuarie 2015, Crossfit Groove a decis să susțină inițiativa Invictus România de a onora memoria militarilor români decedați în acţiuni militare și de a aduce în at

 

6 Donații

Invictus workout la CrossFit Groove
24 Jan 2015
19 Jan 2015
Costi sunt mandra de tine!
17 Jan 2015
Iti tin pumnii, Slani. Bafta!
17 Jan 2015
16 Jan 2015
16 Jan 2015