Echipa Curtea de Arges

 

Echipa Curtea de Arges Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

100% Complete
500 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations

Invictus România, Echipa Curtea de Argeș.
De fiecare dată când o stea cade de pe cer ne punem o dorință. În Afganistan singura dorință care îți vine în minte este “Să mă întorc sănătos acasă, în România, la familie, la prieteni”. Este o dorință care în ultimele luni de misiune începe să te macine, ai vrea atât de mult să o vezi îndeplinită încât cerul devine prietenul tău cel mai bun. Steaua se transformă în speranță și liniște, îți luminează viitorul și te ajută să rezisti până la capăt. Nu toți cei care au luptat pentru România sub arme au avut parte de o stea norocoasă. Sau poate că cerul a fost plin de nori sau poate că a fost prea mult praf. Noi, INVICTUS România, vrem să arătăm veteranilor României Steaua noastră, vrem ca “Steaua veteranilor” să strălucească pe tot teritoriul României, pentru că veteranii au nevoie din nou de speranță în viitor, de sustinere reala in lupta cu problemele vietii. Au nevoie să-și conștientizeze din nou propria valoare, să aibă din nou o stea norocoasă. Pe 01 Decembrie Invictus România, Echipa Curtea de Argeș, aleargă din nou pentru veterani. Aleargă de la Curtea de Argeș la Alba Iulia pentru ca un militar rănit să poată merge la următoarele jocuri INVICTUS.
Pentru că merită, pentru că sacrificiul impune respect, pentru că au riscat tot pentru România.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decembrie este ziua nației noastre, în care trebuie să avem țeluri comune, în care trebuie să unim, nu să excludem, să ne gândim - cel puțin - unii la alții și să dăruim atât spirit, cât ș

 

2 Donations

23 Dec 2014
Pentru că sacrificiul impune respect!
25 Nov 2014