Dan Magdas / Echipa Zalau

 

Dan Magdas Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

42% Complete
210 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Sunt Magdas Daniel din Zalau si impreuna cu cativa camarazi, dorim sa redam luptatorilor nostri raniti in Teatrele de Operatii, încrederea ca fac parte din cei mai buni luptatori ai lumii. Alerg in INVICTUS Romania pentru a ajuta veteranii romani raniti in razboi sa participe alaturi de alti camarazi luptatori din coalitie la jocurile INVICTUS. Voi alerga pe traseul Zalau-Carei, in data de 25 octombrie pe distanta de 31 km.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României. 25 octombrie putea fi oricare zi din cele aproximativ 2000 ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei. Pe 25 octombrie 2014 puteam sărbător

 

4 Donații

Am încredere in tine si sunt sigur ca Ștafeta Veteranilor va ajunge cu bine la Carei. Mult succes Dan!
25 Oct 2014
RESPECT !
19 Oct 2014
BRAVO
18 Oct 2014
Pentru Dan Magdas si sustinerea cauzei lui
15 Oct 2014