Fii o parte din drapelul Romaniei la Jocurile Invictus

 

Aris Necula Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

24% Complete
240 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Sunt cunoscut ca Aris.. și sunt ultramaratonist.. și m-am alăturat cauzei INVICTUS. Sutele de kilometri pe care le alerg sunt o mică parte din tot ce se poate face pentru eroii noștri, incomparabil de puțin față de ceea ce au făcut ei pentru țara noastră și pentru drapelul românesc. Prin faptele noastre putem arăta recunoștința. Prin faptele noastre îi putem ajuta. O faptă poate fi o donație! Oricât de mică! Donează pentru eroii noștri!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista - Florida. Jocurile Invictus sunt dedicate militarilor care au fost raniti pe campurile de lupta. Prin intermediul sportului, Jocurile Invictus au scopul de a-i ajuta pe soldatii raniti pe campurile de lupta sa se recupereze si sa se reabi

 

5 Donații

Mircea Fulga

75 RON
Multumim pentru sacrificiile facute si succes la Toronto echipei Invictus Romania!
01 Dec 2016
Sa fie cu folos si mult succes eroilor nostri!
22 Apr 2016
22 Apr 2016
Mult succes Aris! Felicitari pentru initiativa ta!
09 Feb 2016
Respect domnule!
13 Jan 2016