Fii o parte din drapelul Romaniei la Jocurile Invictus

 

Judo Invictus Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

51% Complete
510 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
4
Donations

Judo Invictus este primul grup specializat in Invictus Romania, care desfasoara in 11.12 "Maratonul pe tatami" un eveniment dedicat luptatorilor raniti in Afghanistan. Sprijiniti de Asociatia Calugareni si CS Muntele, judokanii vor sa stranga fonduri pentru a-si aduce aportul la misiune Invictus Romania !


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista - Florida. Jocurile Invictus sunt dedicate militarilor care au fost raniti pe campurile de lupta. Prin intermediul sportului, Jocurile Invictus au scopul de a-i ajuta pe soldatii raniti pe campurile de lupta sa se recupereze si sa se reabi

 

4 Donations

28 Aug 2016
350 RON
DONATII MARATONUL PE TATAMI (11 DECEMBRIE 2015)
11 Dec 2015

Anonymous

30 RON
11 Dec 2015

Anonymous

100 RON
Multumim pentru sacrificiile voastre, si mult succes la paralimpice!
01 Dec 2015