Fii o parte din steagul nostru la Jocurile Invictus - Dan Partenie

 

Dan Partenie Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Din ce in ce mai multe persoane apreciaza miscarea in aer liber si se vhideaza dupa formulara folosita de poetul roman Iuvenalis: " mens sana in corpore sano".  Si eu incerc, pe cat posibil, sa ma bucur de fiecare clipa de miscare petrecuta alaturi de alti entuziasti asemeni mie, fie ca sunt alergatori sau practicanti de crossfit (se pare ca e la moda), jucatori de rugby sau practicanti ai mult prea adulatului fotbal.

Imi place sa intalnesc persoane si sa imi fac priteni noi, cu totii subjugati de fiorul sportului. Competitia imi da fiori placuti de fiecare data. Sa particip alaturi de altii asemea mie la un semimaraton spre exemplu, cu saptamanile de pregatire, cu placerea concursului, ma fac fericit.

Sa ne gandim totusi ca printre noi sunt si oameni pe care ne grabim sa ii catalogam. Sunt considerati de multi din societatea noastra obtuza "handicapati". Dar ei sunt oameni la fel ca noi. Oameni care inca au aceeasi dorinta si bucurie de a simti fiorul competitiei!  Sunt acei oameni care si-au varsat sangele, si-au schilodit trupul pentru tara, pentru Romania. Sunt eroii nostri care s-au luptat in teatrele de operatii sub tricolor, pentru o Romanie mai sigura! Si ei vor sa demonstreze ca isi pot reprezenta in continuare tara cu dnitate si mandrie! Sa ii ajutam pe eroii nostri sa cante Imnul national la jocurile paralimpice Invictus!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Luptam impotriva ignorantei, asa cum fiii si fiicele Romaniei lupta in Afghanistan ! Luptatorii nostri raniti in teatrele de operatii, vor sa reprezinte Romania la jocurile paralimpice Invictus ! Vor sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat colegii lor din tarile aliate ! Doneaza si fii o parte din tricolorul nostru acolo ! La propriu !

SUSŢIN PROIECTUL

Invictus România

Invictus România este un grup informal de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. 

A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista - Florida. Jocurile Invictus sunt dedicate militarilor care au fost raniti pe campurile de lupta. Prin intermediul sportului, Jocurile Invictus au scopul de a-i ajuta pe soldatii raniti pe campurile de lupta sa se recupereze si sa se reabi

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!