Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii"

Jocurile Invictus

Dată: 12 May 2016
A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Bue
[ Show more ]

11

Galantomi:

47

Donații:

6,008 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

A doua editie a jocurilor invictus va avea loc in 8-12 Mai 2016, la ESPN Wide World of Sports Complex din cadrul Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista - Florida.

Jocurile Invictus sunt dedicate militarilor care au fost raniti pe campurile de lupta. Prin intermediul sportului, Jocurile Invictus au scopul de a-i ajuta pe soldatii raniti pe campurile de lupta sa se recupereze si sa se reabiliteze, dar si sa inspire si sa creasca respectul pentru militarii care isi servesc tara, familiile lor si cei care ii ingrijesc pe cei raniti.

Jocurile Invictus vor aduce impreuna peste 400 de participanti care vor reprezenta peste 14 natiuni si vor concura in 10 probe sprotive - tir cu arcul, ciclism, canotaj de interior, volei in scaun rulant, inot, atletism, triatlon, baschet in scaun rulant, rugby in scaun rulant si tenis in scaun rulant. 

Campaniile Asociatiei Camarazii au ca scop strangerea de fonduri pentru ca o echipa cat mai mare de militari romani raniti pe campurile de lupta sa poata participa la aceste jocuri.